Bokonsulterna får ”sökuppdrag” av Filippa K

Bokonsulterna får ”sökuppdrag” av Filippa K att hitta lägenhet till deras nya chefsdesigner med familj i Stockholms innerstad.

Filippa K är i grunden ett Svenskt klädmärke som funnits över 20 år på marknaden och har växt i den globala arenan med flertalet butiker och kontor världen över. Deras nya rekrytering av ny chefsdesigner föll på en erfaren tysk person som flyttar till Stockholm med familj för boende och arbete på HQ i Stockholm.

Uppdraget innebär att vi proaktivt skall söka för att hitta rätt objekt med rätt läge åt denna kund och i förlängningen ge förslag på design, disposition och eventuellla förändringar. Allt för att skapa rätt förutsättningar för denna familj.

Mattias, VD Bokonsulterna:

– ”Jättekul att vårt affärsområde inom köp & säljkonsult börjar växa och förfrågningar både från privatpersoner och företag växer kraftigt. Vi ser att många har svårigheter att hitta bra objekt i rådande marknad samt  att flertalet sökande har ökade kvalitetskrav på design, materialval och funktion som gynnar vår verksamhet.”