3.5á KUNGSHOLMEN

ALLMÄNT:

Högt upp över takåsarna skapades bostadsmagi. Bokonsulterna ritade om hela lägenheten och skapade en våning med öppna och sociala ytor med två bra sovrum. Walk in closet ritades in, ljudanläggning, styrsystem och belysningsstyrning monterades in. Golven gjordes ljusa och den gamla karraktären förstärktes.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet öppnades mot tidigare matrum och hela 45 kvm med tre värderstreck skapades med en central öppen spis.

KÖK & MATPLATS

Köket och matplatsen blev en del av anslutande vardagsrum. Ljudsystem och styrsystem för hela lägenheten monterades i anslutning till kök.

MASTER BEDROOM

I tidigare kök, skapades master bedroom mot lugn innergård. Mycket tid och kraft lades på belysning, förvaring, stuckaturer etc.

BADRUM

Badrummet var kvar på samma plats som tidigare, men fräschades upp med nytt kakel, platsbyggd bänkskiva, vägghängd toalett. Material på golv italiensk sten.

REFERENS:

Genom den lösning som Mattias hjälpte mig att ta fram så fick jag en mycket socialare planlösning och inte minst ett extra sovrum. Jag hade inte köpt lägenheten om det inte vore för Bokonsulterna – men är supernöjd med resultatet.
– Henrik, Kungsholmen

Vill ni ha mer specifik information eller vill se mer från våra projekt, kontakta oss på projekt@bokonsulterna.com eller 08-520 240 50