4á REHNSGATAN

ALLMÄNT:

109 kvm, tidigare 3á med mycket döda ytor ändrades till en optimalt planerad och social 4á med en stor walk in closet på 9 kvm och vinavdelning på 3 kvm. Gamla sekelskiftsdetaljer togs fram och förstärktes. Belysning, styrsystem, högtalare installerades i våningen. Ny värdering från 3 mäklare gjordes efter åtgärd, med en ökning på över 20% efter insatt kapital. En utav Stockholms bäst planerade lägenheter med väldigt mycket charm.

VINAVDELNING

Superläcker vinavdelning på 3 kvm och plats för över 300 flaskor vin. Entrén till vinavdelningen gjordes med frostat glas i anslutning till köket.

MASTER BEDROOM

Tidigare kök blev nytt Master bedroom mot lugn innergård. Stor möda lades på belysning och platsbyggd garderob.

VARDAGSRUM

Magiskt vardagsrum med balkong. Stor takrosett och vägglampor installerades.

KÖK

Nytt kök i klassisk design och inbyggda vitvaror och högtalare.

REFERENS:

Hade det inte varit för Bokonsulterna så hade jag inte ens köpt den lägenhet som till slut vart mitt drömboende. Mattias, som hjälpte mig, såg potentialen att göra om planlösningen för att skapa ett extra sovrum och den väl behövda gå-in-garderoben. Tror att det är första gången jag varit med om en renovering som faktiskt höll utlovad tidsplan. Jag tycker att resultatet och bilderna talar för sig själva.

Vill ni ha mer specifik information eller vill se mer från våra projekt, kontakta oss på projekt@bokonsulterna.com eller 08-520 240 50