VAD VI GÖR

Vi skapar attraktiva bostäder samt optimerar värdet för dess ägare.

VI KAN ALLA TYPER FASTIGHETER.

Bokonsulterna har en unik sammansättning av personella resurser med bakgrunder från många branscher. Synonymt med alla involverade personer är att vi har en stark passion för fastigheter / bostäder samt att alla har varit i framkant på tidigare arbetsplatser. Vår filosofi bygger på att vi skall prestera och då prestera bäst på marknaden med ett större ansvar än normalt samt att vi skall stå för den risk vi presenterar mot kund. På så sätt skapar vi en grund för ett bättre samarbete och har en samsyn på målsättningen. Som är att öka värdet på varje objekt så enkelt och prisvärt som möjigt med högsta avkastning mot insatt kapital.

Våra kunder är framförallt BRF´r som har ytor, lokaler att avyttra eller förädla samt privatpersoner som önskar optimera värdet på sin bostad inför exempelvis försäljning.

Genom åren har vi samarbetspartners inom alla områden som kan behövas för att förädla alla typer av objekt från stora till små Exempelvis allt inom bygg, arkitekter, konstruktörer, inredare, mäklare, designers, projektledare mm mm.

TJÄNSTER

PROCESS

.

I denna lösning står Bokonsulterna för allt kapital, resurser samt den kompetens som krävs för att färdigställa ett projekt med en resultat baserad andel av det övervärde vi skapar. Detta innebär noll (0) risk och engagemang från befintlig ägare med en högre avkastnings-potential än normalt.

Kontakta oss för mer information

Om befintlig ägare önskar avyttra direkt! Vi köper lokaler / ytor, hus, fastigheter, mark, råvindar mm direkt utav ägaren. I denna modell ersätts ägare i det tillfälle affären signeras till ett marknadsmässigt pris.

Kontakta oss för mer information

VI SAMARBETAR MED:

.

NYHETSBREV

Inspiration, tips och ideér för våra kunder och samarbetspartners.

.

Hör av dig till oss!

T: +46 (0) 8-520 240 50

info@bokonsulterna.com

Besöksadress

Orsavägen 10
167 76 Bromma

Vägbeskrivning

Har du talang?

Vi söker alltid talanger till vårt
tight sammansvetsade gäng! 

jobb@bokonsulterna.com